Thursday, December 8, 2016

My Kiddos & toys

Tadaaa...koleksi fav toys anak2 ni. Ibu suruh susun sbb nak amik gambar. Bila dah besar nanti diaorg boleh tgk semula koleksi2 ini semua..
Ini koleksi abang Shane punya..Kesukaan dia menda ni,

Lego & friends ni adik Qeisha punya..

Little pony Qeisha jugaa..

Cinderella &  mermaid

Shane & Qeisha 

Qeisha & Pikacu

brownies cupcakes Qeisha vs butter cupcakes mama

hai uols..
Ini cerita a few days ago, main masak2 with our little princess Qeisha.
Meh sy nak share resepi brownies yg paling senang di abad ini..hahaha
SENANG coz cuma 3 bhgn jer, Senang & konpem ank2 suka tau.
Bahan2:
1/2 cawan nutella
1 biji telur gred A
5 sd besar tepung gandum.
(resipi ini saya jumpa di FB..ada kekwn shared. Mcm sinang..so kita cubalah buat.ngeh3x

Qeisha in action..muah2

Ni la rupa before & after.ayoyoyo anak..ok la tu
Jgn overmix ya, nanti keras semacam mcm yg Qeisha punya tu. (Jgn marah mumy if baca post ni nanti ya syg.hehehe).
x mengapa itu anak, yg penting sidap dap2. But, nenek x berkenan la pulak syg. huhuhihi

x puas hati dgn nutella cupcakes Qeisha yg x gebuss..si mummy cuba buat butter cake yg sinang2 sajer. Guna jer bhn2 yg sedia ada..Naaa..menjadi la juga. & semestinya gebu gebuss dan disukai nenek (my mom) yeayyyy
itu jer story mory nutella & butter cupcakes ibu & anak.
babaiii uols.
lalalala...terlepas rindu dgn xtvt blogger..setelah sekian lama tak berupdate.

Sunday, May 22, 2016

Rinduu...

yes, rindu sgt..
#testing..
Rindu nak buat post,rindu nak bw spt dulu..
Post moment2 yg sweet, update milestones ank2, about family & dll.
Membaca post2 beberapa thn yg lalu, bru sedar bnyk sggh sweet moment x diabadikan di dlm blog kesygn ini..
x ada masa, x ada idea, kena utamakan yg lbh penting..
Baiklah, lps ni akn cuba cari masa buat post..
#katernyaa. #
#okbye#


Sunday, April 5, 2015

Happy Easter 2015

Tetiba rasa rindu nak update The Sweet Life blog ni.
💞
Happy Easter kpd semua kekawan yg meraikan✌

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers