Sunday, March 7, 2010

qeisha bath bath

qeisha 1 year 6 months.bath bath time...sorry qeisha mumy upload sexy pic ni. Takpe le lum akil baligh la kan. hehehe.
Mumy suka pic ni. Qeisha dh pandai sebut bath..bath..ka. Suaranya halus..tapi bila jerit,,,aduhai nyaringnya. Time mandikan qeisha mesti nyanyi2. Favourite song qeisha ialah abc,baa baa black sheep,skip2 to my lue. Seronok la qeisha mandi kalau ada nyanyi2. Lagi...suka sangat masuk dalam baldi besar..
qeisha belum pandai brush the teeth sendiri..takpe le sayang.mumy la tlg qeisha bersihkan gigi..Sekarang ni qeisha tak tembam mcm baby dulu..mbe aktif sangat.tak pe, yg penting sihat.

shane 1 year 2 months

1 year 6 months. Shane seronok sangat kalau pergi taman. Inilah kesempatan untuk berlari lari.Letih la nenek dia kejar sana sini. Aktif sangat shane ni. Ye la kat umah tak dapat berlari laju-laju kan shane. Mumy tulis sikit je la ya untuk pic ni..

Qeisha 6 months

Pic Qeisha 6 bulan. Mumy sangat suka pic ni..tu la mumy upload di blog ini. Comel sangat qeisha kat pic ni (takpe puji ak sendiri ye). Baru nak keluar gigi Qeisha time ini. Qeisha ok jer.. tak keluar banyak air liur macam shane time tumbuh gigi..demam pun ok juga,maybe saya bagi dia gripe water 2 kali sehari.

Di samping itu saya juga bagi qeisha:
  • Appeton syrup
  • raisin (bagus untuk kekuatan minda)
  • honey
  • Milna rusk
  • bijirin nestle bermacam flavour
  • porridge + vegetables +meat / chicken
  • ikan salmon n ikan cod
  • biscuits (tiger,jacobs)
  • -Qeisha masih lagi breast feeding time ni n campur ngan susu formula Dumex (dupro)
*Buah-buahan yang saya selalu bagi Qeisha time ni pula:
  • grapes,banana,sunkist,watermelon

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers