Thursday, May 26, 2011

Bila si kecil dah pandai nak melaram

About my daughter Saleisha Qeisha yang suka sangat dengan barangan & toys- 'PRINCESS'
Syok sangat bila kita panggil dia 'qeisha princess'.macam2 karenah anak kan. Nak school bag princess, colouring book princess,pencils case princess dan segala macam nak yang princess.Tapi memang saya tengok kanak2 perempuan memang suka barangan princess kan.Maybe rasa diri lebih cute with barangan princess.:)
Antara koleksi barangan princess si kecilku Qeisha. Dah pandai arah aunty dia my SIL ikat rambut dengan klip princess dia tu. Memang lawak tengok qeisha eksen2 keringkan rambutnya dengan hairdryer tu.heheThen, bila saya nak ambik gambar, pandai malu pula. Ngegeh betul eisha ni. Nasib baik bukan makeup betul, saya memang tak bagi punya. Dia still kecik lagi, tak pasal2 arlegik nanti dengan makeup kan.
Oh ya, qeisha ni juga suka minta lipsgloss strawberry saya. Selagi tak bagi sikit kat mulut dia, selagi tu tak puas hati.hmmm memacam...


Princess...very beautiful kan princess2 ni :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers