Friday, April 6, 2012

are very cute watches!!!

comey kan, red watch shane ni.Happy sangat coz ada 2 little car kat watch milik dia tu. Payah sangat la nak cari mcqueen watch impiannya itu.Lastly jumpa yang mcm ni.Nasib baik la dia berkenan juga.Kehendak dia nak kan cute watch ni kan, gara2 melihat rakan sekolahnya ada watch la.alahai budak2..mereka memang macam tu kan, terikut sangat dengan kawan2.
Dora watch yang cute sangat. Little princess kami ni amatlah happy...dora memang pujaan hatinya.Perahh santannn betul si kecil ni, dia kata dia macam dora.hehe
Ini kerja saya with anak2 last week...cute tak? it's a paper watches!!!

* oh ya, today is a Good Friday..It is the day after Maundy Thursday. 2 all christian member, praying that the Lord holds u in His Luv and blesses with His grace on this Holy Day & always!

Note ngegeh : my mode is very HAPPY coz my cousework result this sem is all  'A'.Harusss bah i gumbira kan, kan.Lalalala...doakan saya sukses dalam exam akan datang juga.Ahad ni exam -Pendidikan Jasmani.Harap2 la saya dapat menjawab dengan baik ya kekawan.okehhh, nak sambung revision lagi.hrmmmm :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers