Thursday, March 17, 2011

luv Cornetto classico

Happy Thursday 2 u all..
Cuaca di tempat kami petang ni sangat panas.Bila cuaca panas, minuman berais atau aiskrim akan menjadi pilihan. Betul tak?Tadi saya keluar kejap beli aiskrim cornetto untuk anak2 & saya sendiri.heheh..
Cute sangat kan tangan2 tu.Shane & Qeisha suka sangat cornetto classico...a crispy baked wafer coated from top to bottom with a chocolate flavour layer, combined with delicious vanilla flavour ice cream, and topped with hazelnut pieces.
Shane & qeisha dapat habiskan 2 aiskrim seorang.Kecik je kan aiskrim tu, mamanya dapat habiskan 3.Tapi tak lah selalu makan aiskrim ni..tak baik untuk gigi..
Layan cornetto..lupa dunia....lazat sangat la tu.comot sangat si qeisha makan aiskrim..
ok all..nak sambung makan aiskrim lagi, then lawat u all ya.babaiii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers