Sunday, March 6, 2011

SpongeBob Wave Sandal Shane & Qeisha

hAi all..
Semalam pergi kedai kasut 'Bata' coz nak carikan sandal untuk Shane & Qeisha. Saya memang lebih suka beli selipar,sandal & kasut kat kedai Bata. Berkualiti dengan harga yang berpatutan. Saya cari childrens footwear 'Bubble gummer'. Masa tengah sibuk memilih, tiba2 Shane terjerit-jerit panggil saya tunjukkan spongebob wave sandal.Wow, cantik juga..tanpa fikir panjang saya terus pilih & cari saiz yang sesuai.Lagipun harganya sederhana, tak mahal sangat.Jom tengok, u all suka tak??
kaki2 anakku sayang...blue colour shane punya & qeisha punya is yellow colour. Mereka berdua suka sangat..very flexible, sesuai dipakai ke playground, bersantai &jalan2.
Biasalah, kalau baru Shane sayang sangat..sampaikan tak sanggup nak pakai kat luar rumah. Sekejap je macam tu..hari ni dah pakai jalan2 dah.hahahh
Kaki my little princess Qeisha...dia suka tengok spongebob eyes tu.Geli hati qeisha tengok mulanya, tergelak-gelak lagi. U all berminat tak, cari je kat kedai Bata..macam2 pilihan yang ada.Kalau yang macam Shane & Qeisha punya ada 3 colour pilihan..white,blue&yellow
*Bubblegummer brand offers children “fun” footwear. As with all Bata footwear, the design is comfortable, correct fitting shoes..
ok..nak singah menyinggah kat blog u all pula..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers