Friday, March 12, 2010

pose manja

Hiiii everyone...saja je saya add pic2 shane ni. Saya suka pic2 ni sebenarnya. Best juga..shane sekarang ni makin pandai pose n minat sangat bergambar.

Yeaaa pic dia ni control handsome n tunjuk2 aeroplane kertas dia tu. Habis la majalah pa & ma saya yang dulu2 shane suruh buat aeroplane. Neneknya la yang jadi mangsa buat aeroplane kertas..adik qeisha tak boleh pegang n ganggu..kalau tak kena marah la qeisha..dia jerit kuat2, menangis la qeisha. Dah la qeisha ni memang cungek..dengar suara yang kuat pun dia nangis. Dia tak suka dengar orang menjerit..
Pose manja shane..eksen2 dia tengok ke lain coz dia pernah tengok saya eksen2 tengok lain time dady dia captured gambar saya.aduhai...
Naaaa tengok shane ni..menyibuk time mumy n dady berkaroake..nasib ada mic yang tak mahal ni untuk dia main2.Macam2 la lirik lagu shane yang keluar.Entah apa-apa2..hehehe
Ok all...

mirror,mirror,mirror

Ratu cermin juga anak dara saya ni.Macam mumynya: )...Macam-macam la mimik muka dia buat time tengok cermin..
Ni la pic2 qeisha berdepan ngan cermin. Senyum, ketawa, menari, menyanyi dan bercakap sambil melihat diri sendiri kat cermin. Geli hati juga saya melihat qeisha ni. Shane said.."Eeee qeisha tokkk".Saya pangil qeisha coz nak ambik gambar..dia tengok saya dari cermin je.alahai saleisha qeisha
Haaa..tengok yang ni pula..kiss diri sendiri pulak.Macam-macam aksi anak-anak yang mencuit hati. Tu la saya upload kat blog ni..nanti dah desar dia tengok sendiri kat sini.
That's all
mumy owes love shane n qeisha
anak korang camane????specially yg pompuan..suka tak tengok cermin???


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers