Saturday, October 22, 2011

Fresh sweet corn...+ shane & qeisha @ playground

Happy Saturday 2 u all :)
express post ni ya..hehe
sweet corn is our family favourite. Jagung manis my aunty ni mmg tidak mengecewakan :)
pic 1 kiri: shane sedang layan jagung manis yang masih fresh.( boiling sweet corn)
pic 2 kanan : Qeisha & dady makan jagung manis sambil menonton @ umah my SIL
pic bawah : pinjam kat google pic jagung manis yang cantik :)
dah kekenyangan dua beradik ni main kat playground pula. Suka tengok playground kat PGA kem ni coz sangat luas.
Pic atas : shane berehat keletihan. then sambung lagi...sampai basah baju berpeluh-peluh, kira la tak nak lepas peluang si shane ni kan
pic kiri bawah : nenek, qeisha & shane sedang melihat plane di udara..aduhai. Shane bagitau ada uncle martin kat plane tu.o tedah..
ok all..nak cepat ni, nak logout. Malam nanti baru i dpt bw..babaiii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers