Tuesday, November 9, 2010

Shane milestone


Shane : 3 tahun 3 bulan 7 hari
Shane milestone:
Berat : 14.5 kg
Tinggi: 95cm
Susu : Nespray mix flavour- honey @ original
Food : mix diet @ family food
Fave drinks : ribena, jus buah,vitagen,solitive & minuman berais
multivitamin : appeton taurine (for healthy growth)
Shane fave : pocoyo,roary the racing car, thomas & his freinds,dibo2,mickey mouse,my little star,kiddy network,ultraman cosmos,asarichan, 611 channel & asal jer kartun semuanya minat orang bujang nie.
Clothes : kikilala, anakku, babykiko, just a kids, Peter Rabbit ( suka 100% cotton)

- hmmm ni memang peminat thomas & his freinds, suka nyanyi lagu tu walaupun
cuma tau sebut thomas & his freinds...shane sendiri yang pilih dvd tu. Dvd backhom saya letak balik coz tak mau shane tengok kartun yang b---h tu.hehe
-Suka sangat coklat
-Tak berapa suka makan nasi, lebih suka western food like bread,bun & salad.huhh!
-Suka makan buah-buahan
- Makin pandai berbual, sampai tak terlayan dengan bahasa rojaknya
-Dah pandai mengalah dengan adik dah :)
-Dah pandai bagitau if nak buang air kecil, & air besar.pandai guna potty dah.sekejap jer training. But, sebelum tido saya pakaikan juga pampers..
-Gila segala macam jenis 'car'
-Suka xtvt colouring, walau kejap jer
ehemmm dah pandai pakai sendiri selipar dah abang shane sayang nie. Dia nak main kat luar with toddler car la tu @ panggil anak jiran kat depan rumah..seriusnya shane kat pic nie
sayang shane selalu...luv u sooo much myson !!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers