Saturday, June 23, 2012

Colorful Jelly @ agar2..

Hai semuanya..
Semoga u all sihat2 sahaja...banyakkan minum air di cuaca yang sangat panas ini.Harap2 la hujan akan  turun kan.Jerebu makin teruk ni..
Di waktu panas terik ni, kami layan la agar-agar yang berwarna-warni ni. Memang sesuai sangat kan. Rasa macam lama dah saya tak cerita pasal makanan @ dessert di blog ni kan.
Nyum2...jemput2 semuanya.Tapi cukup ke?ckit je tu.hehe..
Dua beradik sedang layan agar2..see shane, bukan nak terus makan.Sempat lagi dia susun agar2 tu.Budak2 kan..biasa la. ada2 je idea diaorang.
Geram tengok Qeisha menjeling abang shane macam tu..cute!

Teringin nak buat agar2 laici macam kat pic bawah ni
pic ni i cilok dari mr google..hehe
note: tengah tunggu mak siap buat kuih onde2 ni..:), my kazen pun baru sampai dari kch..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers