Tuesday, May 1, 2012

they r very cute @ awesome playground

Ini adalah draf post ku last week. Baru nak publish hari nih..
Berkumpul lunch with family my SIL @ kuaters PGAkem then petang bawa anak2 main kat playground kat situ.Shane & Qeisha suka sangat main kat sini coz playground ni bersih & masih baru lagi
cute sangat mereka kazen mazen bermain bersama-sama kat playground ni. Saya lepak kat see saw sambil2 captured pic2 diaorang yg sgt comel.
Adik Qeisha suka sangat main kat swing..
Haaa..ni pula playground kat preschool Shane..gabungan 2 kelas.Happening sangat kan.
Peluang berkumpul bersama tak selalu ada, bila ada kesempatan bertemu mereka sangat happy!!

note: logout dulu, kiranya i tak mengantuk mlm nanti baru ada bw..afterward nak gi shopping handbag kat Parkson, last week ada pergi window shopping..rambang mata i nak pilih mana satu.Dah la tgh sale, POLO lagi tu...ok all, babaii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers