Tuesday, August 21, 2012

@ UK Funfair

Happy Tuesday 2 u all..
Hari Khamis lepas, bawa sepasang adik beradik pergi UK Funfair..ambik gambar ckit je, jgn tak ada kan..
Semuanya captured with our S3..
the entrance...bayar masuk rm2 sorang, under 3 years je dpt masuk free..

in front of sudden impact, nampak tak diaorang tgh kat atas tu?betul2 kat bawah words sudden impact..bising sangat kat sini, qeisha asyik2 tutup telinganya
in train..shane is a driver.hehe
in heli pulak..

shane & qeisha suka tengok big octopus tu..

Shane with dady....gayat tau saya tengok.shane mula2 kata "wah,bestnya!!!" then bila dah makin laju, takut pula dia. sekali main, 3 token sorang.1 token rm2, so sekali main rm6 sorang la kan. Majoriti permainan yg ada di situ 3 token sekali main..camne? berbaloi tak? tapi kan, bila nak enjoy, memang soal berkira tu tolak tepi kan2x..yang penting..happy!!!
video
shane & qeisha naik train..

ok all..selamat hari raya ke-3..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers