Tuesday, August 21, 2012

@ UK Funfair

Happy Tuesday 2 u all..
Hari Khamis lepas, bawa sepasang adik beradik pergi UK Funfair..ambik gambar ckit je, jgn tak ada kan..
Semuanya captured with our S3..
the entrance...bayar masuk rm2 sorang, under 3 years je dpt masuk free..

in front of sudden impact, nampak tak diaorang tgh kat atas tu?betul2 kat bawah words sudden impact..bising sangat kat sini, qeisha asyik2 tutup telinganya
in train..shane is a driver.hehe
in heli pulak..

shane & qeisha suka tengok big octopus tu..

Shane with dady....gayat tau saya tengok.shane mula2 kata "wah,bestnya!!!" then bila dah makin laju, takut pula dia. sekali main, 3 token sorang.1 token rm2, so sekali main rm6 sorang la kan. Majoriti permainan yg ada di situ 3 token sekali main..camne? berbaloi tak? tapi kan, bila nak enjoy, memang soal berkira tu tolak tepi kan2x..yang penting..happy!!!
video
shane & qeisha naik train..

ok all..selamat hari raya ke-3..

4 comments:

  1. Win - tetiba teringat I pegi funfair ngan member2 zmn I single..

    Mula2 punya la exited nak naik satu buai tu, sangkakan just buaian biasa je, rupa2nya buai tu bwk I tinggi sgt sampai kepala I dijongketnya ke bwh.. oh my God Win, cemas rasanya, nafas pun rasa nk melayang.. sib baik kwn I kat sebelah pandai plak buat2 happy n konon menjerit "fantastic".. padahal dia pun dah kecut perut. Itu la kali pertama n terakhir kitorg naik buai tu. Waaa tak sanggup nak naik lg. Hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, lawaknya.gelak sendiri baca cmment ni. Fantastuc gitu..hehe pndai tul dia coverline

      Delete
  2. seronoknya win
    ambil kesempatan cuti seminggu nie kan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kakieda, bestnya bila bercuti..tak risau nak bgn awal sgt.hehe

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers