Sunday, January 23, 2011

my hair: after treatment


pic after treatment rambut. U all berapa kali buat treatment rambut?Sebaik-baiknya kan kita buat treatment rambut sekurang-kurangnya sekali sebulan. Tapi lebih baik 2 minggu sekali. Saya suka selepas buat treatment, rambut lebih lembut dan berbau harum...
*Lepas ni berniat nak simpan rambut panjang, lama dah tak berambut panjang..since qeisha lahir paling panjang pun separas bahu je.Then, bila dah panjang,cuba2 pula curly hair..hrmmm tak pernah tau saya curly hair...camana la rupa saya curly hair,mesti kepala lebih besar dan rambut pun mengerbang.ahaks!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers