Sunday, January 23, 2011

my hair: after treatment


pic after treatment rambut. U all berapa kali buat treatment rambut?Sebaik-baiknya kan kita buat treatment rambut sekurang-kurangnya sekali sebulan. Tapi lebih baik 2 minggu sekali. Saya suka selepas buat treatment, rambut lebih lembut dan berbau harum...
*Lepas ni berniat nak simpan rambut panjang, lama dah tak berambut panjang..since qeisha lahir paling panjang pun separas bahu je.Then, bila dah panjang,cuba2 pula curly hair..hrmmm tak pernah tau saya curly hair...camana la rupa saya curly hair,mesti kepala lebih besar dan rambut pun mengerbang.ahaks!

10 comments:

  1. hehe jarang2 ada masa nak g buat treatment rmbut. kadang buat sndiri aje..

    ReplyDelete
  2. so chomel.. saya pun dah lama tak pergi buat treatment rambut.. one day kena pegi jugak

    ReplyDelete
  3. MomyShane.. I rasa klu u buat perm pun still cantik... sbb rambut u bukan jenis mengerbang. U tau, jgnkan nak buat treatment rambut, nak gi potong rambut pun I tak sempat skrg ni.. sejak bebudak sekolah.

    ReplyDelete
  4. winn so sweet ... mcm anak dara lagi tau ..
    akak potong jugak rambut .. susah kalau rambut panjang sbb bertudung kann ..
    treatment tuu memang jarang winn .. x der masa huhuh

    ReplyDelete
  5. huhu..jrg2 ada kesempatan, nak potong rmbut ni pun asek bertangguh je..hehe..

    ReplyDelete
  6. x pernah buat treatment rambut...hehehe

    ReplyDelete
  7. cantik rambut win..sy pun teringin nk buat hair teratment tp malas..

    sy sejak kawin mmg xpernah rambut pjg...ssh nk jaga...:)

    ReplyDelete
  8. wow!! comelnye..
    saya pun dah lama x simpan rambut panjang since ada anak kecik ni..lg selesa rambut pendek kot...

    ReplyDelete
  9. aieda:buat treatment sendiri pun ok juga.:)
    mummydarin:tq ya.cepat2 pergi.best tau
    kakieda:huhuhu kembang hidung win kena puji.ye la dah jadi ibu masa kita terhad kan,anak2 is the most important
    mamalieyna:simpan panjang je rambut tu.hehehe
    ibuiman:boleh buat treatment sendiri.
    hanim:rambut pendek senang nak jaga kan.saya pun jarang buat treatment,tapi lepas ni cuba buat sbln sekali
    wahida:tq dear..

    ReplyDelete
  10. tak kisah pendek atau panjang.. yang penting rambut tu sihat dan bersinar kan..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers