Tuesday, November 30, 2010

simple breakfast

hi all, entry tentang bfast awal pagi tadi..just simple breakfast ya.Walau menunya tak sehebat mana, tapi saya nak post juga coz suka tengok aksi anak2 saya berselera makan.
mamam mee daddy jer,mereka berdua bersemangat bukannya apa,disebabkan suka menyuap sendiri.Tak berapa suka kita suapkan.Saya biarkan, biar mereka belajar berdikari.Saya tak kisah mereka makan bersepah, proses belajar kan
Shane kalau makan mee dia suka, tapi nasi agak susah nak bagi dia makan.Dia ikut mood saja nak makan nasi.Dia akan cepat2 minta susu kalau kita nak bagi makan nasi.Helah dia la tu. Qeisha senang sikit, tak berapa memilih.Nasi goreng pun dia suka, tapi tak berapa berminat makan roti @ bun.
Ini mama punya ya, baked beans in tomato sauce & scramble egg (mix eggs with a little milk,butter and mix again as they are being fried).simple jer.bagi mamanya bam bam sikit cuti nie.hehehe.si daddy dah turun kerja time kami breakfast, ye la bangun lambat ckit time cuti ni kan.

*ok, that's all..babaiii.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers