Wednesday, February 16, 2011

Hot Plate Noodles & butter prawn with rice

Hot Plate Noodles ...our dinner last night. Looks very tasty & it's very yummy. :)
Ini saya punya. Dah habis dah..heheh


butter prawn with rice...butter prawns are our absolute favourite and is a sure order at  any seafood restaurant we go to.:).
mr. hubby punya...
 *Yang lain menu yang biasa diorder..shane,qeisha &my mum punya.Tak payah captured. Specially aiskrim shane dan qeisha.

*no idea sebenarnya saya nak update blog.2 hari dah takde post, jenguk2 saja adalah. Hari ini seharian di sekolah coz ada perjumpaan gerko.Terasa letih sangat...macam ni rasanya kerja office hour ya. Selalunya half day saja kerja. Tapi tahun nie dah bertukar jadual, every Wednesday ada perjumpaan gerko. Maknanya every wednesday la seharian di sekolah.huhuu..So, nak update blog pun tak tau nak buat entry apa tadi..then cari pic2 yg ada dlm phone..jumpalah 2 pic di atas.Dinner kat luar semalam. Nanti pula ada si teman kata saya ni dah macam sarina rizuan pulak.Takpe lah..juz nak share ngan kawan2 baik ya.ok, nak melawat rakan2 pula before logout...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers