Saturday, December 18, 2010

kinder joy & racing car candy

hai all..
Anak2 u all suka tak kinder joy? Mula2 dulu saya yang belikan Shane dan Qeisha kinder joy.Sebenarnya saya yang excited nak tengok apa isi di dalam kinder joy tu.Ya lah...dah namanya 'kinder joy with surprise'.
So little cost RM3.70? But the chocolates are not bad, white choc on top, normal choc bottom. Really rich in milk.
What about the surprise gift?
*The gift/toy is something like you get when you buy cornflakes or junk food.hehehe..entah apa2..
But now...mykids suka sangat benda kat pic atas ni.Racing car candy.Lebih murah daripada kinder joy juz rm1++.Dalam tu ada racing car dan candy. Shane suka sangat.Benda ni ada dijual berdekatan dengan kaunter bayaran di supermarket/hypermarket. Bijak diaorang kan, menarik minat kanak2 time kita berbaris nak buat bayaran.Shane said "momy2 beli egg".aduhai... sekarang ni saya rasa dah lebih 10 dah benda ni kat rumah saya.Bekas2 tu shane kumpul, tak kasi buang tau.Pandai dia pink colour dia tak nak, dia kata "qeisha mpun"
Oh ya ada juga 'what egg'.hmmm macam2 kan..
*ok deng happy weekend 2 u all..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers