Thursday, January 27, 2011

@ McDonald's

Hai deng....tgh on9?Rasa lapar?? Jom layan pic2 kami anak beranak kat McDonald's semalam. McDonald's nie dekat je dari perumahan kami. 
*Chicken mcNudggets & french fries shane dan qeisha punya
*Double cheeseburger saya
*prosperity burger mr .hubby..
*shane ambik burger mumy, hampir setengah dimakannya.Saya tak kisah janji dia nak makan.Shane ni bab makan agak memilih dan tak berapa suka makan nasi
*mumy&dady sedang melayan karenah hero & heroin. Bagus mood mereka dua masa ni, berselera makan..
Aksi buah hati kami makan. Saya tak nak lepas peluang captured aksi cute mereka dua.
Lepas makan, shane & qeisha main kat sini . Saya lebih suka pergi tempat begini bukan masa weekend.Kalau masa weekend pergi, sure ramai sangat orang. Kid's zone pun sesak kan. Masa kami pergi ni tak ramai orang, so boleh la shane dan qeisha main2 puas2 kat sini
that's all...tq kepada yang singgah & baca entry..babaiii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers