Thursday, January 27, 2011

@ McDonald's

Hai deng....tgh on9?Rasa lapar?? Jom layan pic2 kami anak beranak kat McDonald's semalam. McDonald's nie dekat je dari perumahan kami. 
*Chicken mcNudggets & french fries shane dan qeisha punya
*Double cheeseburger saya
*prosperity burger mr .hubby..
*shane ambik burger mumy, hampir setengah dimakannya.Saya tak kisah janji dia nak makan.Shane ni bab makan agak memilih dan tak berapa suka makan nasi
*mumy&dady sedang melayan karenah hero & heroin. Bagus mood mereka dua masa ni, berselera makan..
Aksi buah hati kami makan. Saya tak nak lepas peluang captured aksi cute mereka dua.
Lepas makan, shane & qeisha main kat sini . Saya lebih suka pergi tempat begini bukan masa weekend.Kalau masa weekend pergi, sure ramai sangat orang. Kid's zone pun sesak kan. Masa kami pergi ni tak ramai orang, so boleh la shane dan qeisha main2 puas2 kat sini
that's all...tq kepada yang singgah & baca entry..babaiii

7 comments:

  1. wow layan mcd ya winn .. ermmm sedapp prosperty tuuu ekekeke
    akak dah makan 2 kali .. cam nak layie bila tgk pic nie :)

    waa bukan main suke shane dan qaseh tuu :) budak2 kalau ke tmpt mcm nie best lah nak2 kalau ada playland nie :)

    ReplyDelete
  2. shane pun memilih ye momy...takpelah asalkan dia nak makan. kena bagilah kan~

    *izan kan dah lama teringin nak makan prosperity tu. tp nanti2lah sbb tgh batuk selsema ni~

    jom2..join HeartBeat!

    ReplyDelete
  3. ni nenek nda kala ngau masuk blog.hahaha..

    ReplyDelete
  4. kakieda:saya tak berapa suka mkn prosperity tu kak, coz ada + black pepper
    izan:ya..memilih..tak suka mkn nasi
    mommyYen:lama meh ya dh dh ngau msk post.kan arinya nenek shane ba kmpg sbln lbh.dia2 bz ngau baby matin,jrg ngau bjalai

    ReplyDelete
  5. Shane tak suka sgt mkn nasi? Wah senang tu nanti klu nk travel gi oversea Win. Ada org plak boleh "pengsan" tak jumpa nasi satu ari.

    ReplyDelete
  6. teringin nak makan prosperity la...br makan sekali je ari tu. nak makan lagi :)

    ReplyDelete
  7. sedapnya mcd..shane samalh mcm anak sy danish tu..ssh nk mkn..kalu time dia nak mkn tu suka nya sy nie..hehehee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers