Wednesday, December 1, 2010

Pizza Hut@bintang megamall

Alooooo all...entry makan2 lagi. Ye lah time cuti kan, xtvt makan2 seharusnya selalu ya. Semalam kami anak-beranak pergi makan kat pizzahut di bintang megamall.Layan saja pic2 yang ada..
Menu utama kami ialah Soup-of the-day,Large Hut's Platter,large pizza & garlic bun.Kami tak makan habis ya, pizza tu banyak lagi, so tapau je la.
Aksi2 kami berempat makan. Qeisha layan aiskrim sambil berdiri.Shane makan dengan semangat. Dady & mommy biasalah..makan sepuas-puasnya.Bukan selalu kan.
Qeisha manja ngan dady,nak dady suapkan sup.Shane comot makan aiskrim, tak cukup aiskrim dia ambil air momy lagi.Qeisha berdiri, sempat lagi say 'hello' kepada waiter kat situ.
Shane minta aiskrim qeisha. Sengaja saya tak mau order aiskrim lagi untuk dia, takut dia sakit perut makan banyak aiskrim. Shane kalau bab aiskrim memang suka sangat. Terus letak tepi makanan dia tengok aiskrim sampai.
Sempat lagi kami singgah buat pose kejap kat xmas decoration.Ramai juga yang ambil gambar kat sini.Cantik kan decoration tu.Shane with dady, entah apa yang membuatkan shane tu happy sangat.Tak terasa juga, hari ni dah masuk bulan December, tak lama lagi nak meraikan Krismas.
ok all... babaiiiii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers