Sunday, October 10, 2010

Wang Hantaran Dr Sheikh Muszaphar- Dr Halina Dirahsiakan!

PUTRAJAYA, 10 OKT 2010: Dengan sekali lafaz nikah, angkasawan negara Dato' Dr Sheikh Muszaphar Shukor sah menjadi suami kepada Dr Halina Mohd Yunos.

Pernikahan yang dibuat oleh bapa pengantin perempuan iaitu LT Kol (B) Mohd Yunus Mohd Ali terlaksana pada jam 11.40 pagi sambil disaksikan Ketua Pendaftar Perkahwinan Cerai dan Rujuk Wilayah Persekutuan, Dato' Hj Che Mat Che Ali bertempat di Masjid Tuanku Mizan, Putrajaya.

nak tau berita selanjutnya klik sini

*sure ramai tak sabar nak tengok majlis perkahwinan angkasawan negara pd tarikh yg cantik hari ini 101010.Saya pun tak nak ketinggalan...
sumber:murai.com

Shane n qeisha @ shopping complex

hi all..
Cuaca asyik hujan jer minggu ni, outdoor xtvt memang tak boleh jalan la..
Pegi shopping complex jer ler jawabnya,window shopping...with family.
Gelagat anak2 kat toys section.Memang tak peduli langsung orang sekeliling,janji seronok jer.Daddy mereka dua asyik captured pics mereka dua.Qeisha siap duduk elok2 with toys yang diambilnya.Mesti beli satu sorang baru dapat tinggalkan kedai toys tu.
Aksi shane makan..suka salad kfc

Qeisha mamam dengan semangat, tak toleh kiri kanan
*kalau nak shopping beli baju, saya lebih suka tinggalkan shane n  qeisha with nenek kat rumah. Memang susah nak pilih memilih kalau bawa mereka dua...takut2 mereka pergi tempat lain time kita sibuk2 pilih2 ..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers