Tuesday, July 6, 2010

kembar 4!

Hi all...
Kembar 4???? siapa nak dapat anak twin 4?mesti best kan?ingat saya dengan rakan blogger eizan yang ada anak twin yang sangat comel.Oh ya, bukannya saya tengah pregnant anak twin 4 ya.Saja jer bagi suspen sikit jer..ni dia....
*
*
*
pic shane yg nampak macam 4 orang kat cermin fitting room parkson.Syok sangat shane tengok dirinya yang nampak 4 orang kat cermin tu.Mula2 tak kisah kami dua dadynya..last2 dadynya captured pic ni.Mcm 4 orang kan?

Shane kembar 4 mummy!!!!
Haaa..ni time shopping kat toys R us kat bintang megamall.Shane mesti dapat toys punya..mumynya pilih toy untuk anak dara Qeisha pula.Shane pilih sendiri..wajib pergi sini kalau pergi bintang megamall..

@@@ u all yang dah ada anak pun saya rasa suka bawa anak2 masuk kedai toys...seronok tengok anak2 rambang mata  pegang itu ini...tapi waktu tak der budget..sila abaikan kedai nie..bagus bawa mereka makan2 je kan.

me,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers