Wednesday, November 28, 2012

Travelling to Bario!

 
Hai all..
 gud morning & happy Wednesday.
Saya bangun awal hari ni coz nak travelling ke Bario. Semalam tidur awal sangat, belum  packing lagi. This is my 1st time pergi ke Bario, walaupun Bario tu dlm Sarawak. Excited juga rasanya ( coz lom pernah pergi bah). My hubby pernah beberapa kali travelling ke Bario, dari pengalaman yg dia ceritakan & gambar2 yang dia ambil di sana.. macam menarik juga dan terasa ingin ke sana, so hari ini tercapai juga hasrat saya. Dia cerita tempat di situ sejuk sangat, kaya dengan keindahan alam semulajadi yang menghijau.Dan saya sangat suka nanas Bario & beras bario..
Macam ni lah twin otter yang kami gunakan fly to bario nanti. That's why tak berani nak bawa anak2 sekali. Tunggulah mereka dah masuk sklh rendah nanti, baru berani nak bawa.Lagipun, kami travel 1 day saja..
ok all...kemas dah, sempat lagi buat post ni kan.So nak siapkan diri pulak lepas ni. Balik dari Bario nanti saya upload pica2 di sana. Moga kami selamat pergi & kembali...May God owez be with us..amen:)
Have a nice day 2 u all...


Thursday, November 22, 2012

meal carrier yang sangat cute!

hai everyone..
saja je ni nak post about meal carrier milik shane & Qeisha saya yang cute sesangat.( beli 2 packs 650g susu sustagen, dpt free gift menda nih)..
red color milik shane..

green color Qeisha punya..
milik mereka berdua..
but now : meal carrier ni, mrk jadikan tempat simpan mainan pulak!
 
:D
 
ok all...babaiiii

Wednesday, November 14, 2012

Our outing to the Bintang Megamall..

Hai all..
Bangun seawal 3am, gigih nak siapkan assignment sambil2 layan fav songs supaya mata tak mengantuk.Hopefully dapat siap be4 Sat ni. Pening, pusing, kusut, serabut, stress itulah yang sedang dialami semasa memerah otak untuk menghasilkan tugasan yang terbaik. So, untuk release tension tu sekejap, i cuba buat entry about our little princess ni.
i wanna blog about our outing a few day ago..(Qeisha, momy & dady). Shane tak ikut, coz layan fav kartun dia..so dia tinggal with his nenek la.
kebetulan ada toyota roadshow kat mall ni, so asked Qeisha to stand here for captured her picture..

swing2 & makan2 at Marryborwn..
at Popular : owez..Dora Explorer books menjadi pujaan hatinya
Dora bag!!! dia suka sangat.pokai la mommy..

swim suit lagi..saya pilih 3, dan yang ini pilihan dia
 

Sementara tunggu si daddy menjemput bossnya di airpot, kami berdua lepak kat mcd.Tak tahan pulak berdiri lama2.Dan si comel saya sempat color2, sambung puzzle dora & mkn2..
that's all..
harus bersiap for meeting SEGI college nih. 18nov-7 Dec, penceramah KSPK utk SEGI college. :)
babaiiii, have a nice day 2 u all

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers