Saturday, April 9, 2011

mykids-bfast together

Happy Saturday all..
Apa khabar semuanya? Seminggu dah blog ni tak berupdate.It's ok, bila ada masa saya akan update dan buat bw.Xtvt berblog blog ni time ada masa free je.Ye tak?
*Awal pagi tadi Shane dan Qeisha bfast sama with roti je.Seronok tengok mereka dua bfast sama2 & berselera makan roti yang sangat simple tu.
Dua orang buah hati kami sedang bfast sama2 & layan kartun.After makan roti tu minum susu 180ml, saya rasa mereka sudah cukup kenyang.
Sempat lagi buat pose..qeisha tak cukup roti cari pula biskut tiger.Mumynya juz minum hot milo with biskut. not heavy bfast today ok)
note: Pagi tadi terfikir nak update blog, tapi takde idea. Then snap2 je 2 orang si comel yang sibuk bfast ni. Berupdate la juga blog i hari ni.hehe.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers