Saturday, June 9, 2012

Di sini rupanya..

Ku mencari-cari di manakah hilangnya remote aircond kat master bedroom kami beberapa hari lepas, tak jumpa2. Terpaksa guna remote aircond kat living room. Tanya shane & qeisha..masing2 tuduh menuduh.Then, malas saya nak cari, tapi saya rasa macam abang shane yang sembunyikan coz sebelum ni dia pernah sembunyikan lipice sheer color saya dalam freezer.very naughty rite? Tak sangka pulak dia sembunyikan remote tu kat tempat ni..semalam saya terjumpa bila nak simpan gelas2 kat dalam kitchen kabinet.
Bila Shane lihat saya terkejut melihat remote tu kat sini..dia gelak suka tau.kurang asam paya betul, patut la dia mengikuti saya, coz dia tau saya nak buka kabinet ni..hehe.kan dah terkena dah saya.Saya ambik gambar with phone dulu, baru ambik remote tu.Bila dia dah dewasa nanti nak cerita perangai nakal dia ni, siap ada bukti lagi i.
Sepasang adik-beradik ni memang suka sakat menyakat sampai berkelahi..mak saya kata macam saya dengan adik masa kecik2 dulu..hehe.ke mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi kan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers