Tuesday, December 20, 2011

Breakfast @ Toast House

Morning semuanya & happy Tuesday. Dah breakfast? Kami baru je balik breakfast kat toasthouse tak jauh dari rumah kami. Sekali sekala nak juga breakfast kat luar. Tapi tak la semestinya asal makan kat luar nak post semuanya. Ikut mood je la.. Saya minat breakfast kat toast house ni, coz banyak pilihan menu kegemaran saya dengan harga yang amat berbaloi. Ada seorang member yang sama class tutorial dengan saya bagitau yang laksa kat toast house ni sedap. Memang betul seperti yang dia bagitau kat saya, laksa kat sini memang sedap.
adik Qeisha breakfast with france cheese bread.

Kesukaan abang shane ialah France toast bread
Laksa sarawak  yang membuatkan saya terus jatuh cinta.... kesedapan laksa sarawak terletak pada sambal & kuahnya.
pic bawah tiada kaitan dengan post..
pic hari ahad lepas...shane duduk depan, mama & qeisha kat belakang..
oh ya, abang shane dah boleh duduk sendiri dan pandai pakai self belt sejak umurnya 3 tahun ++. Kalau setakat perjalanan tak sampai sejam dia boleh duduk diam with toy dia la.So tak yah susah2 pakai carseat lagi ya abang shane. Carseat mereka dua dah bagi cousin mereka dua pinjam dah.
Aksi adik Qeisha...self belt kat pinggang. Tapi kalau ada nenek ikut, of course duduk atas ribaan nenek je. Kalau mumy tak drive,kadang2 duduk atas ribaan mumy juga. ya la, qeisha kan adik..
ok all, bagi yang lom sarapan tu, sila sarapan ya..babaiiii

note : xmas menjelang tak lama lagi..tahun ni kami celebrate xmas kat kampung my husband

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers