Friday, September 14, 2012

We have been married for 7 years :> happy belated anniversary to us!

0909 @ 9th Sept!!
I knew the date but on that day itself, I totally forgotten the significance of that day!!
sooo bz bee...
actually, monday lepas nak buat post, but owez bertangguh...
Roses are red, violets are blue, I don't want to spend a day without you...!hehe ..
6 years ago time honeymoon @ Genting Highland. Hopefully, next year dapat pergi sini with my lovely family..
* how, macam tak banyak perbezaan dengan sekarang kan, perbezaan yang ketara ialah saiz orangnya.hrmm..

*happy belated anniversary my dear!

note: Isnin lepas nak buat post ni kan, asyik tertangguh. Kul 1025 malam, mon-fri mesti kat dpn tv tau. u know why? bride of the sun la, kdrama! emo tul saya layan drama ni..fokus yg amat!
*3 hari mengawas UPSR sebagai timbalan ketua pengawas, tersangatlah boring coz tak dapat buat kerja lain semasa exam sedang berjalan, ..takde buat apa2.macam security je rasanya, dah  tugas kan, kena lah jalankan dengan sebaik-baiknya..

Today is Friday..tomorrow will be Saturday..opp opp happy weekend 2 u all :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers