Friday, September 14, 2012

We have been married for 7 years :> happy belated anniversary to us!

0909 @ 9th Sept!!
I knew the date but on that day itself, I totally forgotten the significance of that day!!
sooo bz bee...
actually, monday lepas nak buat post, but owez bertangguh...
Roses are red, violets are blue, I don't want to spend a day without you...!hehe ..
6 years ago time honeymoon @ Genting Highland. Hopefully, next year dapat pergi sini with my lovely family..
* how, macam tak banyak perbezaan dengan sekarang kan, perbezaan yang ketara ialah saiz orangnya.hrmm..

*happy belated anniversary my dear!

note: Isnin lepas nak buat post ni kan, asyik tertangguh. Kul 1025 malam, mon-fri mesti kat dpn tv tau. u know why? bride of the sun la, kdrama! emo tul saya layan drama ni..fokus yg amat!
*3 hari mengawas UPSR sebagai timbalan ketua pengawas, tersangatlah boring coz tak dapat buat kerja lain semasa exam sedang berjalan, ..takde buat apa2.macam security je rasanya, dah  tugas kan, kena lah jalankan dengan sebaik-baiknya..

Today is Friday..tomorrow will be Saturday..opp opp happy weekend 2 u all :)

4 comments:

  1. So sweet. Happy wedding anniversary to you sis. May happiness be with you forever. :-)

    ReplyDelete
  2. Happy belated anniversary for you Win.
    May your marriage be blessed with love,
    and joy for all the years of your lives!

    ReplyDelete
  3. happy belated anniversary my dear winn !!
    semoga berbahagia selalu hendaknya
    akk doakan semoga ceria2 bersama anak2 tersayang

    ps : akk x tahu jadi atau tidak ke sarawak dik .. huhuh entahlah .. mood x tahu kemana ..
    tiket dah tempah awal .. hotel dan tourist guide punn x tempah layie huhu

    ReplyDelete
  4. aieda: tq sis...may happiness be with u too..
    miss mirror: tq so much kak :)
    kakieda: tq my dear kakieda..
    * jadi lah kak, kch cantek tau..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers