Sunday, September 16, 2012

headband sissy crafty yang sgt cute!

Happy Malaysia Day 2 everyone...meriah sangat sambutannya di Bintulu saya tengok kat buletin tv3 tadi..

*

*
about the pic : my little princess bergaya with pink headband yg sangat cute. Birthday freezie dia hari tu from my bestie mommyYen. thanks so much my dear fren!
makin pandai posing dpn cam dah..
yellow hb ni pula i beli dr dia. Support bizz nya.really like this hb very much!..pic captured with phone je nih :)
sooo to all my blogger frens, if u all berminat boleh klik link blognya di atas @ klik kat page ni..http://www.facebook.com/#!/SissyCrafty
bukan hanya headband saja, ada bermacam-macam crafty yg lain. Semuanya cute2,cantek2 belaka...apa tunggu lagi, silalah pilih2..
i pun rasa nak order lagi nih..heee

3 comments:

  1. Pandai member kita tu meniaga ye Win.. moga Mommy Yen terus sukses!

    Ooo ini pix u yg pakai lipgloss ye?. Tu la, I suka kalau muka nampak natural mcm ni. I ni pakai lipstik terang2 pun bukan makin cantik. Tu yg ingat nak tukar pd lipgloos je lately ni.

    ReplyDelete
  2. ya miss mirror, saya pun tak sangka dia ada bakat terpendam cam tu..hehe *lippgloss mrh je tu miss mirror ..

    ReplyDelete
  3. Hello! Educate your kids with our islamic learning tools... it's fun and cute!

    Http://muslimkidsshop.blogspot.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers