Friday, March 30, 2012

Dora the explorer & lightning McQueen!

sALam hARi JumaaT 2 u all & happy weekend ya.
Ini adalah postku yg tertangguh beberapa minggu lepas.haha
Siapa suka dora?angkat kaki tinggi2 okeh.Pic di atas adalah school bag our little princess qeisha yang minat sangat dengan dora.Suukaaa sangat bila kita panggil dia dora. pUAs saya cari beg tu tau,nasib baik jumpa kat worlds of cartoon megamall. Happy sangat qeisha dapat beg kesukaannya tu, berkali-kali dia sayang mamanya. :)
about...Dora the Explorer:

Dora is a cute little Hispanic girl with who goes on adventures with her red boot wearing monkey, conveniently named Boots. During her adventures we also get to meet her talking backpack (or la mochila) and the map who sings an annoyingly cute song. Dora the Explorer.. games, shows, Tv series, online stories, puzzles, music videos, video clips…Qeisha like her very much and wants to be like her..hehe

and...
lightning McQueen! menjadi kegilaan our son pula. Dan lightning mcqueen ini sentiasa dalam ingatannya, hinggakan bila belajar pun selalu ingat mcqueen.Fanatik betul dia dengan benda ni.Nak buat camana kan, dah memang minat dia.Bila tengok dvd mcqueen, lupa segala-galanya.Risau juga saya sebenarnya...harap2 la jangan sampai menganggu pelajaran dia nanti kan.
ok all..weekend ni saya boleh relaxxxx...no tutorial & no school xtvties.lalalaaaaaa :)..happy weekend again 2 u all

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers