Friday, March 30, 2012

Dora the explorer & lightning McQueen!

sALam hARi JumaaT 2 u all & happy weekend ya.
Ini adalah postku yg tertangguh beberapa minggu lepas.haha
Siapa suka dora?angkat kaki tinggi2 okeh.Pic di atas adalah school bag our little princess qeisha yang minat sangat dengan dora.Suukaaa sangat bila kita panggil dia dora. pUAs saya cari beg tu tau,nasib baik jumpa kat worlds of cartoon megamall. Happy sangat qeisha dapat beg kesukaannya tu, berkali-kali dia sayang mamanya. :)
about...Dora the Explorer:

Dora is a cute little Hispanic girl with who goes on adventures with her red boot wearing monkey, conveniently named Boots. During her adventures we also get to meet her talking backpack (or la mochila) and the map who sings an annoyingly cute song. Dora the Explorer.. games, shows, Tv series, online stories, puzzles, music videos, video clips…Qeisha like her very much and wants to be like her..hehe

and...
lightning McQueen! menjadi kegilaan our son pula. Dan lightning mcqueen ini sentiasa dalam ingatannya, hinggakan bila belajar pun selalu ingat mcqueen.Fanatik betul dia dengan benda ni.Nak buat camana kan, dah memang minat dia.Bila tengok dvd mcqueen, lupa segala-galanya.Risau juga saya sebenarnya...harap2 la jangan sampai menganggu pelajaran dia nanti kan.
ok all..weekend ni saya boleh relaxxxx...no tutorial & no school xtvties.lalalaaaaaa :)..happy weekend again 2 u all

10 comments:

  1. cntiknya beg qeisha....kete shane plak comel n bergaya..hehehehe

    sukalah memasing sb dpt habuan dr mummy dia

    ReplyDelete
  2. thanks hanim, mmg suka sgt adik beradik tu bila dpt sst yg mrk sukai :)

    ReplyDelete
  3. Hello, momyShane. Anak bungsu kak pun suka betul sama Dora. Bersemangat dia tengok explorasi bersama Dora dan monyet berbut merah tu.. Tidak apa, momy.. Klu ikut pengalaman anak2 kak, diorang pun suka tengok kartun2 ni tapi tdk pernah lupa pelajaran.......:D eh, panjang pulak komen kak ni...hihi...><

    ReplyDelete
    Replies
    1. dora comel kan kakimun, tu la bdk2 suka

      Delete
  4. waaa bkn mainsuke bdk2 tu, baiknya mummy belikan mainan buat shaine dan qiesha, cantik beg qiesha tu, hurmmm cute
    Shaine lak comel je kreta tuuu :-)

    ReplyDelete
  5. cantik beg dora tu. klu hana nmpk mesti dia mintak jugak. kereta tu sebiji mcm haziq punya tp tertinggal kt kg lupa bawa blk kl. besar tapak tgn je tp rege dia aduyaiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. hana suka dora jugak ya?puas saya cari beg dora tu afne

      Delete
  6. Begitulah kita sbg ibu kan Win, saat paling happy bila melihat anak2 happy dgn pemberian kita. Comel kedua2 mainan tu.. no wonder mereka suka sgt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu miss mirror,bila melihat anak2 gembira,kita sbg ibu berasa bahagia

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers