Tuesday, May 8, 2012

He is very happy! & peraaahsantan driving Lightning McQueen..

Lunch with my son Shane  @ merdeka mall tadi, lepas balik dari sekolah,dia masih lagi pakai baju pj. Masuk je, terus shane berlari dapatkan Kids electric car yang ada kat situ. "Benci aku! bak kata Kuliana.Dahla betul2 depan entrance mall ni tau, mmg susah lah nak elak lalu kat tempat tu. 5 minit rm3!.If la 10 min ok lah jugak.Ni kejap la sangat. Pandai diaorang, 10 minit rm8. Hari tu, dia pernah main sekali..then dia sentiasa ingat dan sentiasa ajak ke sini, dahla mall ni dekat ngan sekolah tempat dia belajar.Apa boleh buat, sesekali layan jugakla. Dahla degil shane entah tahap apa tah..heee
Happy....dia ingat tu Lightning McQueen. Colour je sama tu, tapi bukan McQueen pun. Benda ni memang menjadi kegilaan dia...sangat2 fanatik!!! hafal semua nama2 lightning McQueen & the gang.Dan sekarang dia nak kumpul koleksi pula.Aduhai Shane, dahla benda tuh mahaiiii.

"ni baru McQueen kan momy?" Shane said bila saya tunjuk pic ini.dan lagi.." nanti kita beli macam ni?" huhuhu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers