Tuesday, May 8, 2012

He is very happy! & peraaahsantan driving Lightning McQueen..

Lunch with my son Shane  @ merdeka mall tadi, lepas balik dari sekolah,dia masih lagi pakai baju pj. Masuk je, terus shane berlari dapatkan Kids electric car yang ada kat situ. "Benci aku! bak kata Kuliana.Dahla betul2 depan entrance mall ni tau, mmg susah lah nak elak lalu kat tempat tu. 5 minit rm3!.If la 10 min ok lah jugak.Ni kejap la sangat. Pandai diaorang, 10 minit rm8. Hari tu, dia pernah main sekali..then dia sentiasa ingat dan sentiasa ajak ke sini, dahla mall ni dekat ngan sekolah tempat dia belajar.Apa boleh buat, sesekali layan jugakla. Dahla degil shane entah tahap apa tah..heee
Happy....dia ingat tu Lightning McQueen. Colour je sama tu, tapi bukan McQueen pun. Benda ni memang menjadi kegilaan dia...sangat2 fanatik!!! hafal semua nama2 lightning McQueen & the gang.Dan sekarang dia nak kumpul koleksi pula.Aduhai Shane, dahla benda tuh mahaiiii.

"ni baru McQueen kan momy?" Shane said bila saya tunjuk pic ini.dan lagi.." nanti kita beli macam ni?" huhuhu...

6 comments:

  1. apa lagi win, beli la mcqueen untuk shane heheh. betul macam cekik darah kan dia charge untuk min tu. kat sini pun macam tu, tapi demi anak pejam mata la kejap hehe.

    ReplyDelete
  2. huhu..sabar je,anak bujang g siko.pandai2 la nn compensate mcQueen nya ngau utai bukai..sekali sekala,mesti tegas nn walaupun hati hampir 'mencair'..huhu

    ReplyDelete
  3. Hello, momyShane. Ya kan, sampai hati diorang minta byrn mahal padahal 5 mnit sj. Klu Shane dah besar sikit, kurang la minat dia naik kereta kecik tu......:)

    ReplyDelete
  4. Win - Yg jd masalah tu bila diorang dah besar pjg mcm anak2 I ni, sudahnya tak tau dah nak parking'kan bendalah tu kat mana sbb besar gedabak Win, tak tergamak nak bagi kat org sbb MIL yg hadiahkan.

    p/s: satu point utk u fikirkan sebelum membeli..hehe.

    ReplyDelete
  5. adia: tak saya beli,tak de duit.hehe
    kakieda: ya sangat happy if dpt peluang camni
    mommyYen:huhu alah mai ku lbn shane dia2..
    kakimun:betul tu,if dah besar malu la pulak dia naik benda ni kan
    missmirror: setuju sesangat, dahla umah i tecik mana nak parkingkan benda besar gedabak tu kan.haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers