Friday, July 9, 2010

Mykids xtvt in the evening

Hi all...
Semoga baik2 semuanya..
Waktu petang apa korang buat??? macam2 kan? yang dah anak camana??
Entry kali ni tentang aktiviti saya with anak2 pada waktu petang. Saya kerja half day saja, so ada la masa saya dengan anak2 di waktu petang. Kalau dua2 buah hati saya tidur..saya pun kadang2 join sama.Tak tidur, on9 n BW ler jawabnya...masak ada ker??liat sangat masak.layanzz pic2 bersama shane n qeisha..

Tinggal 3 minggu lagi Shane genap 3 tahun, manakala Qeisha 2 tahun pula. Tidak terasa anak2 dah sebesar ini. Shane makin minat mewarna, menconteng dan menulis.Tidak kurang juga mengoyakkan buku.Macam ni la aktiviti bersama anak bujang saya.... little princess saya lena tidur time ni.Kalau tak, dia pun menconteng sama2. Lagi meriah dengan suaranya yang sungguh nyaring bila menjerit.

Qeisha..qeisha,,suka sangat beg sekolah princessnya.Tak boleh Shane pegang. "Qeisha nya!!!!!"katanya.
Anak dara ni belum pandai mewarna..ye la belum lagi 2 tahun.Tapi menconteng sangat pandai...kadang2 hot juga saya dibuatnya dengan contengan yang menyakitkan mata kat dinding2.

*** si nenek pula layan sinetron indon.hehehe***

with love,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers