Wednesday, August 4, 2010

Kursus Asas Jurulatih Dan Bantu Mula 2010

Hi all...semoga sihat semuanya
Entry tentang kursus asas jurulatih dan bantu mula 2010 di kolej Tun Datu Tuanku Haji Bujang (pusat kokurikulum daerah miri) selama 4 malam 5 hari . Banyak pengalaman yang diperolehi sepanjang menghadiri kursus ini. Kami juga tidak dibenarkan keluar dari kawasan kem sepanjang kursus tersebut. Rindu sangat dengan anak2 di rumah..nasib ada husband dan emak yang menjaga shane dan qeisha saya. Layan2 beberapa pictures sepanjang kursus tersebut. (27/7-31/7)


xtvt lasak..abseiling dan flying fox...sangat gayat sekali.... 40m tinggi tu, tapi bila dapat melakukan sangat seronok sekali. Teringat masa jadi guru pelatih dulu, ikut BIG..xtvt orienteering pun best juga, belajar menggunakan kompas.

1 hari mengikuti kursus bantu mula. Kursus ini memang perlu untuk semua guru sebenarnya. Macam2 aksi lucu masa buat amali.

ujian kecergasan, berlari sejauh 800m, berlari memikul beban dan bangkit tubi..sempat lagi tunjuk pose

Haaa..xtvt air saya suka..ujian renang 200m. syukur saya dapat habiskan. Agak sukar juga coz tak pakai swimming suit. Memang sengaja tak pakai, coz baju renang saya agak seksi.Memang teruk juga sunburn saya..sampai mengelupas muka.Mana taknya tengah panas terik.

Inilah tapak perkhemahan kami. 2 orang satu khemah. Amacam, u all suka tak tidur dalam khemah??Nyenyak jer tidur kerana letih dan terlena mendengar bunyi katak yang bersahut-sahutan.
tadaaaa        

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

Shane bday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Qeisha Bday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers