Saturday, April 16, 2011

Shane-1st time @ Go-kart on Sunday practice

Last week bawak Shane pergi G0-kart . 1st time Shane pergi sini.Saya sebenarnya tak lah berminat sangat, si daddy Shane yang minat sebenarnya.Ikut je la..
Sampai je kat tempat ni, shane seronok sangat "wow cantiknya"he said..Qeisha tak ikut time ni, dia tengah tidur masa kami nak keluar.
top pic: Waiting at the starting grid..
*kart racing..
Tak sampai 1 jam kat sini- bising sangat.Next time my hubby nak bawa shane main control car kat sini katanya. Ada juga tempat main control car.

Panoramic view of Miri Go-Kart Track at night with the high mast lighting switched on. pic taken frm google
*ok ya, simple post je..babaii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers