Monday, January 16, 2012

celebrated 1st bday darell (my nephew)

Happy monday 2 u all.
Entry tertangguh dari last week lagi ni.Celebrated birthday anak buah saya baby Darell yang pertama pada 5 Januari 2012 yang lalu. Tak terasa dah setahun dah baby Darell.Dan..sekaligus meraikan birthday mama darell juga coz bday my SIL 2 Jan juga. Best kan, dapat celebrate bday sama dengan anak.
Upload beberapa pic je, banyak upload kat fb coz nak tag cousin2 yang lain.
Cute...darell & mumy tiup candle sama2..Shane & qeisha tumpang happy juga.Present utk Darell sayang ialah dua pasang baju complete ngan seluar sekali & darell sgt cute dengan baju2 tu :)
pic atas : Qeisha & Carol..cute sungguh carol tu. Umur setahun lebih muda dari Qeisha, tapi badan jauh lebih bam2.Sebab dia masih breast feeding lagi kot. Best kan, emaknya housewife & dia tau manfaatkan kelebihan itu dengan memberi anaknya bf. Hasilnya, kulitnya sangat cantik, cerdik,antibodinya kuat dan cute miut.Haaa kan terlebih sudah saya memuji.Bagi yang anaknya masih baby kan, jangan la lepaskan peluang bagi anak tersayang bf..coz kelebihan & kebaikannya tiada ternilai.Bagi yang berkerja, at least bagi la fully bf masa berpantang kan.
ok all...itu jerr dulu.babaiiii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers