Thursday, December 6, 2012

Patung Dora milik Qeisha yang sangat comel!

Our little princess lama dah mengidamkan patung Dora ni. If boleh, semuanya nak Dora...beg dora, tumbler dora,stationery dora dan segala-galanya dora. 3 days ago,si daddy balik dari kerja singgah kat kedai world of cartoon di bintang megamall belikan Qeisha patung Dora yang besar ni. Surprise buat Qeisha...
Qeisha happy sangat dapat patung Dora yang dia idamkan selama ini. Berkali-kali sayang dady dia.Memang cute sangat la, lembut..dan qeisha suka sangat peluk patung dora ni.
Dora is a true heroine.. She is a born explorer, always eager for the next adventure. Though she's only seven, she serves as something of a big sister to her best friend, Boots, and to the viewer as well. With her pride in being bilingual, her respect for her elders, her growing understanding of her culture and heritage, and her love for storytelling and music..

The price is rm104.90, no discount okeh...ok la tu.The most important is 'quality', coz dia owez peluk & bawa tidur lagi kan..

My daughter Saleisha Qeisha loves watching Dora the Explorer & like Dora very much. Syok sangat bila kita panggil dia Dora.See..muka happy dia, muka baru bangun tidur nih.hehe

Eisha Dora kesayangan mama...suka buat coloring online, play Dora games are grouped by themes like dress-up, stories, letters and spelling, numbers and shapes, sports, art, arcade-style, and adventure on at NickJr.com..mcm2 xtvt yang ada..

upgrade our car with Touch Screen TFT-LCD with DVD/TV/AM/FM/AMP/UBS/SD/Bluetooth

hai semua..
entry 'riak' niee.jagaa..!
tak selalu ya entry sebegini..zaman sekarang ni, semua nak kena update & upgrades kan. Rumah, kereta,handphone,lappy,education,penampilan, dan yang sewaktu dengannya. So, kami pun nak update audio sytem car milik kami juga. Upgraded 2 weeks ago sebenarnya...so, now our commonrail toyota hilux dah ada Touch Screen TFT-LCD. Ori lagi tu..complete with  woofer speaker, melayang la juga 1k+++..
It's ok, bukan selalu kan.Actually, saya tak perlukan benda ni sebenarnya, tapi my dear suami berkenan sangat, what to do..suka dalam terpaksa. Saya kan, bila drive, kena fokus takde masa nak menjeling menda nih!..walau auto, harus beware juga kan..
 
ada juga handbag lusuh saya tu.hehe..

org no 2 suka ialah Shane + Qeisha..
 
*continue revision ;)..tadi dah tidur 7.30pm-11.30pm..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers