Thursday, December 6, 2012

upgrade our car with Touch Screen TFT-LCD with DVD/TV/AM/FM/AMP/UBS/SD/Bluetooth

hai semua..
entry 'riak' niee.jagaa..!
tak selalu ya entry sebegini..zaman sekarang ni, semua nak kena update & upgrades kan. Rumah, kereta,handphone,lappy,education,penampilan, dan yang sewaktu dengannya. So, kami pun nak update audio sytem car milik kami juga. Upgraded 2 weeks ago sebenarnya...so, now our commonrail toyota hilux dah ada Touch Screen TFT-LCD. Ori lagi tu..complete with  woofer speaker, melayang la juga 1k+++..
It's ok, bukan selalu kan.Actually, saya tak perlukan benda ni sebenarnya, tapi my dear suami berkenan sangat, what to do..suka dalam terpaksa. Saya kan, bila drive, kena fokus takde masa nak menjeling menda nih!..walau auto, harus beware juga kan..
 
ada juga handbag lusuh saya tu.hehe..

org no 2 suka ialah Shane + Qeisha..
 
*continue revision ;)..tadi dah tidur 7.30pm-11.30pm..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers