Saturday, July 16, 2011

kursus peningkatan Bi guru pra 2011

hAI all...lama dah i tak update blog ni. Bz yang teramat ya.
About : kursus Bi dianjurkan oleh sektor pengurusan akademik Jabatan Pelajaran Negeri Sarawak.
Date : 13- 15 Julai 2011
Place : Dynasty Hotel, Miri
Penginapan & makan, minum ditanggung oleh pihak pengelola. :)
xtvt : session 1 :phonic, session 2: Fostering Language, session 3 : emergent literacy/classroom language, session 4 : fostering language II, session 5 : language experience approach, session 6 : group discussion, session 7 & 8: group presentation..
building night...
With my group (group 5).Ada 8 kump semuanya. Setiap kump ada 7 & 8 orang. Semua peserta kursus adalah dari Limbang, Tatau, Bintulu, Niah & Miri.
right pic bawah : bersama ina yang cute= very naughty sama macam i. Asyik2 je ketawa & sengih2. Dia dari sk tatau bintulu.
left pic atas: I paling suka session 3 by Adeline Simon from Sk ulu kakus. Suaranya jelas & bi nya pun lancar je. Bestnya dia :)
other pics : group presentation..
note : Berjauhan dengan sepasang anak & husband selama 3 hari 2 malam..rindu sesangat coz tak biasa berjauhan. Syukur sangat2 Shane & Qeisha faham..sebelum tidur call diaorang dulu. Enjoyed juga coz saya sama room dengan bestfren dr maktab dulu iaitu Rosica...perangai gila2 kami dua tetap tidak berubah, sampaikan ina yang sama group dengan saya ingat saya ni masih single lagi. haaa itu gara2 sikap yang suka gelak & gila2 je.ok, that's all :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers