Wednesday, April 11, 2012

Thank you all for your awesome birthday wishes! & about:sharing birthday cake with????

It was my birthday yesterday, i'm now ???? years old! so unlike when I turned -- (no need to write my ages la ya coz dah plus 1 stage dah.huhuhu..and thanks for all the birthday wishes through FB and sms. My heart is overflowing with gratefulness for the kindness from you all! You all made my day more speciall! Here, I’d like to say thank you to you all from bottom of my heart!
and....
Last nite juga kami meraikan hari lahir Daniald (blue shirt) yang ke 10 tahun. Date birthday dia sama dgn tarih bday saya juga iaitu 10 April.Happy sangat dapat share kek ngan dia. Kami celebrate secara sederhana kat umah diaorang la. Layan je la gambar2 yang ada.Takde plan sebenarnya nak celebrate bday, ye la dah dewasa and dah menjadi ibu ni tak excited sangat nak celebrate bday.oh ya, Daniald is my nephew and same village with us.Layankan je gambar2 kami last nite.
cut a bday cake with handsome boy Daniald. Rasa macam cut wedding cake pulak.ekeleh!!
so sweet...me and Daniald masing2 mendapat suapan kek dari ibu tersayang..i'm sooo happy.This birthday may be simple but was 'simply' amazing!
Pose with mr hubby and sepasang buah hati yang amat disayangi..
Top pic : Shane & Qeisha leka layan toys bersama Dylan.
Bottom pic : Shane suka sangat melihat anak ikan yang sangat cantik ,tangan yang comel tu milik abang shane. i tak tau ikan apa pulak.
Top pic : left pic is mommyDaniald..& right pic: kami berdua posing kat mini bar @ her house.
Lagii... sambil layan korean drama "while you were sleeping" my beloved mum & mr hubby sempat relaxkan diri kat massage chair itu..
ok all...with luv and thanks for all of your good wishes,you made my day a blast!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers