Sunday, March 11, 2012

Kuch kuch Kuching meow2 mariiii

Lamanya tak menjenguk blog ini. Tau2 la ya, bz bee memanjang la tu.. 1 week ni gigih membuat assignment. Kena hantar hari nie. Awal pagi esok pula terbang ke Kuching untuk mengikuti kursus selama 4 hari. Ayoyo..kursus masa cuti. What to do? hehe (teringat kata2 ex teacher i masa sekolah men dulu), dah tanggungjawab kan, arahan pihak atasan harus dituruti. Tak gitu? Oh ya, risau juga coz saya seorang je peserta kursus dari Miri ni, tak biasa tak berteman bah saya nih. Tak apa la ya..buat biasa2 je kan.
Hrmm location kursus tu kat One Hotel Santubong. Tak pernah tau, saya pergi situ. Nak tau rupa hotel tu, saya google la..jumpa la image hotel tu. Lama dah tak pergi kch, rasanya last pergi konvoi with family my SIL end of year 2010.

Cam best je kan.ehee.

Shane with new hair..and qeisha yang sukaa sangat ngan Dora
Tapi kan sudah pasti saya akan mengalami rindu tak bertahan dengan sepasang buah hati saya nie.
Lagi...rindu ngan semua little family saya. Ku tak biasa berjauhan dengan u all.Kan best if kita pergi sama2 kan. After habis kursus tu nanti, plan nak gi shopping with my BFF mommythanel.
ok, babaiii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers