Saturday, May 21, 2011

mood ~ ~ :) :) show2 off my GF (Gio Fiore )

Morning all..breakfast apa pagi ni? Saya breakfast Per'l cafe & breads jew..
i bangun awal hari ni walaupun hari ni Sabtu. Nak buat revision kononnya. Next week final exam.
Nak buat fast post je ni.Hmmm mood nak menunjuk-nunjuk sikit ye. Jangan  marah @ meluat ok. For me, lebih suka tengok orang menunjuk-nunjuk berbanding dengan orang yang suka mengkritik, mengumpat, busy body, berprasangka buruk, tak puas hati dengan orang lain, merungut,mengeluh dsbnya perangai negatif yang boleh membuatkan orang sakit hati dan meluat.Ye tak??
ok cukup...nanti terlebih pulak kan,hehe.macam la dia tu baik sangat kan.
aduiii nak tunjuk apa tadi ya???

*




*




*




*
ni la dia...
Susah2 je kata Felix...nak tunjuk handbag GF-Gio Fiore ni je. Berkenan tak???i berkenan dengan handbag ni coz sesuai dipakai dengan baju formal & tak formal.Haaa nampak sangat i ni tak de banyak koleksi handbag kan. Saya ni jenis pakai handbag sampai lusuh & terkoyak baru nak tukar. Tak kuasa simpan banyak2 di samping tak mampu nak beli banyak2.hikhik. Jenama pun yang biasa2 je.U all mesti banyak koleksi handbag mahal kan.
Lagi satu handbag kecik & tomel yang putih ni tetap menjadi pujaan hatiku. Sebenarnya saya ni tak berapa suka bawa handbag besor2...lebih suka yg macam ni je.Dapat sumbat phone,tisu, lipgloss & wallet je. Beg untuk simpan barang anak2 pakai 1 beg khas.  Untuk dinner pulak, ada 1 yang black colour.Nak tau kenapa pilih black colour? coz match dengan semua colour baju. hehe senang kan.
Thats all post show2 off...babaiii :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers