Tuesday, March 22, 2011

busy bz beeee

alooooooo all..
Beberapa hari dah blog ni tak berupdate.Faham2 je lah ya.hehehe.Masa cuti hari tu, nak berehat puas2.Dah habis cuti, agak bz pula. Tadi ada sukan antara sekolah2 rendah  daerah Miri di stadium.Semua sekolah2 daerah Miri terlibat. Dimulakan dengan aturcara pertandingan perbarisan antara sekolah. Seronok juga menyaksikan perbarisan, comel2 je rupa atlet dengan baju seragam. MSSR ini berlangsung sampai hari Khamis nanti.
Di bawah panas mentari...hehe. Belum lagi saya pakai topi serikin,(topi serikin tu, topi yang dibeli di serikin Kuching) masih nak control ayu.
Bila panas terik, saya pun cau cincau.
Suasana di stadium selepas acara perbarisan. Tak clear pic ni, saya captured dari jauh..
ok ya..no idea ni.Malas sangat rasa nak buat entry ni.Aduhai.... Nak bw kejap..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers