Sunday, May 8, 2011

Happy Mother's Day

hai everyone...
Happy  Mother's Day 2 all of mom in the world...:)
and i want to say to my Mom

*

*

You do so much for me mommy....

Biarpun dunia akan merayakan hari ini untukmu , namun bagiku setiap hari ini dan hari-hari seterusnya
adalah hari untukmu...luv u so much mom!!!
*sayang mama selalu*
*sayau ke indai selalu*
pic : bday saya April 2011
-Awal pagi tadi sebelum turun tutorial ucapkan Happy Mother's Day 2 my mom & dapat hug lagi.

Diriku juga mama kepada Gerald Shane & Saleisha Qeisha...so, saya turut diraikan oleh suami & anak2 tersayang :)
sama-samalah kita menjadi ibu yang terbaik!!
pic : celebrated bday saya April 2011
and....
this song is for u my mom


note : Happy Mother's Day buat semua rakan2 blogger yang bergelar mama. Luv u all :). Lama tak lawat blog u all, blog i ni pun sunyi sepi akibat takde bw tak berupdate. Afterward saya akan singgah ya..lega rasanya dah hantar assignment. Tutorial dari kul 8am to 2.30pm tadi. So sleepy tutorial yang ke-3, tak sabar nak balik tadi. Lega dah hantar assignment, cuma risau dengan resultnya..then persiapan  4 exam pula. Harap semuanya berjalan dengan lancar.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers