Tuesday, September 6, 2011

Lagi2 princess & train...

hai semuanya..
about toys lagi..macam ni la i bila dah takde idea nak buat entry..
Niat di hati nak elakkan beli toys untuk anak2 memandangkan next year diaorang dah nak masuk tadika. Berniat nak melatih diaorang lebih berminat dengan buku & segala macam yang berkaitan dengan education. Tapi kan sebagai ibu, lemah juga saya bila anak2 merayu nakkan mainan kegemaran mereka.Dah cuba elak tak pergi kedai toys, tapi shane tetap ingat selagi tak pergi.what 2 do..sekali sekala kononnya..
Qeisha punya...happynya dia dapat ni.Mainan cute macam ni budak2 mmg la suka kan

Little train & his freinds tetap menjadi kegilaan shane.Dia sebut bukan thomas & freinds tau tapi thomas & train.suka hati dia je
Happy with mainan baru.Budak2 memang macam tu.Sekejap je suka sebenarnya..
Hmmm ni pic, on the way  ngabang raya pertama hari tu...Pergi 2 buah rumah je, rumah staf sama keja with husband. Posing dalam keta je la...segan nak pose kat umah org.hehe.yang meraikan Hari Raya mesti masih lagi dalam mode beraya kan2..

Note: sometimes mama yang lebih2 bila shopping mainan.hahahah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers