Wednesday, July 11, 2012

Senamrobik 1Murid, 1Sukan,1Malaysia & sukaneka prasekolah

Gud morning everyone & have a nice day..
Semalam senamrobik 1murid, 1sukan,1malaysia Senamrobik itu dilakukan serentak di 10,000 sekolah di seluruh negara kan..so setiap sekolah ada xtvt senamrobik la pagi semalam. Para ibu bapa pun dijemput sama2 menyertai senamrobik( at our school).Memang meriah sangat..
Kanak2 prasekolah pun join sama ber...senamrobik.Ada nampak shane tak?Shane ikut main2 je, kejap ikut,kejap pangil saya.Xtvt senamrobik di ketuai oleh para guru pelatih yang kat atas stage nun, so yang lain  ikut step diaorang la.Berpoco-poco lagi..seronok la jugak.
Selesai xtvt senamrobik, rehat 30 min..then sambung dgn temasya sukaneka prasekolah, sukaneka tahun 1 dan acara padang, coz today is sport day @ miri stadium.
pic bawah: shane posing with mama & kawan2..
Kanak2 sebelum acara sukaneka. Ada 4 rumah, rumah Biru,kuning,hijau & Merah. Abang Shane rumah Biru..mereka semua sangat comelll...
Antara acara sukaneka ialah lari berganti-ganti membawa aiskrim gergasi, mengheret bola dengan gelung getah,mengisi air dalam botol dan lari berganti-ganti dengan membawa button.
Acara yang Shane sertai ialah lari berganti-ganti membawa button dan lari membawa aiskrim gergasi. Macam laju sangat shane lari, tapi realitinya taklah laju sangat.hehe.Keseluruhan, rumah Biru mendapat tempat ke-3..
Pic atas : Shane posing dgn hadiahnya bersama cikgu mas & cikgu siti.
Pic bawah kiri : cute...budak yg depan tu cute sangat kan..
Pic bawah kanan: hadiah shane..tumbler & tupperware.Cantik hadiah diaorang, semua kanak2 prasekolah dapat hadiah & mrk sgt happy!!!

note : Bangun awal tadi 5.am coz tidur awal semalam,sempat online sebelum bertolak ke stadium terbuka miri. Hari ini sukan tahunan sekolah kami kat stadium..ok babaiii,nak bertolak ni. Malam nanti baru dpt bw..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers