Tuesday, April 13, 2010

my bday

Entry kali ni pic2 birthday saya yang ke 28.Celebrated 10 April hari tu..tq 2 all my family..
Ok...layanzzz kata farah fauzana kat melodi.hehehe


Haaa tengok ni, siapa yang celebrate bday sebenarnya???mumy @ shane n Qeisha?pandai betul pilih tempat yang sesuai ya..shane tak nak berganjak.tunjuk best ya.itu arahan daripada uncle martin.Dia yang jadi cameraman time ni.hehehe
Tadaaa..ini la my cute family.Ingat nak celebrate kat luar,tapi tak jadi..gara2 my mum nak tengok konsert af8 hahahahaha
 
ic with my mum n my big brother martin.(tq 4 martin coz dah masak nasi goreng kampung yang ada ummmppphhh)

Sing a song 'happy birthday' to me..hehehe.suara shane paling mantop.

Berebut-rebut nak potong kek mumy..kalah si qeisha dengan shane.Apalagi...berlagu la qeisha.waaaaaa!!!!!
nasib baik dady tak ikut berebut,jadi pemerhati je

**simple je..jimat kos.hahaha

peace!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers