Tuesday, April 13, 2010

my bday

Entry kali ni pic2 birthday saya yang ke 28.Celebrated 10 April hari tu..tq 2 all my family..
Ok...layanzzz kata farah fauzana kat melodi.hehehe


Haaa tengok ni, siapa yang celebrate bday sebenarnya???mumy @ shane n Qeisha?pandai betul pilih tempat yang sesuai ya..shane tak nak berganjak.tunjuk best ya.itu arahan daripada uncle martin.Dia yang jadi cameraman time ni.hehehe
Tadaaa..ini la my cute family.Ingat nak celebrate kat luar,tapi tak jadi..gara2 my mum nak tengok konsert af8 hahahahaha
 
ic with my mum n my big brother martin.(tq 4 martin coz dah masak nasi goreng kampung yang ada ummmppphhh)

Sing a song 'happy birthday' to me..hehehe.suara shane paling mantop.

Berebut-rebut nak potong kek mumy..kalah si qeisha dengan shane.Apalagi...berlagu la qeisha.waaaaaa!!!!!
nasib baik dady tak ikut berebut,jadi pemerhati je

**simple je..jimat kos.hahaha

peace!!!!!

12 comments:

  1. anak2 nn pulak ke gaga g celebret..hehe.. nda gk mumy ya..

    ReplyDelete
  2. walaupun di b'day di sambut sedrhana tapi tetap meriah ye... anak2 dua org tu yg excited kan

    ReplyDelete
  3. indaingian,ukai nda seduai ya.berebut-rebut ka niup lilin.

    ReplyDelete
  4. betul tu Nor..excited sangat celebrate saya

    ReplyDelete
  5. Happy 28th birthday dear!

    Hehehe...ur mom pon suke tgk AF ye, sama geng ngan my mom :D

    ReplyDelete
  6. happy birthday! salam kenal.. mekasih sudi jalan2 kat blog saya.. ok, nanti i follow u jugak yer... :)

    ReplyDelete
  7. salam kenal...dah follow n add u kat my link
    Happy belated buzzday!!
    meriah kan celebrate buzzday ngan anak anak kan?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers